SİNOP / BOYABAT - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Adres
ÇAMLICA MAH. EROL DEMİRKOL CAD. FATİH ORTAOKULU BLOK NO: 7/1 İÇ KAPI NO: 1 BOYABAT / SİNOP
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılarımız sayfasından ulaşabilirsiniz.
Karayolu
Yerleşim Yeri
Boyabat´ın merkez nüfusu 26.500´dür. Köylerle beraber bu rakam 50.000´i bulmaktadır. Halkın geçim kaynağı kırsal kesimde tarım ve hayvancılık olmakla birlikte ilçe merkezine yakın konumlarda işler halde yirminin üstünde tuğla ve kiremit fabrikası bulunmaktadır. En çok yetiştirilen tarım ürünü pirinçtir. İlçenin ekonomisi bu fabrikalara ve btb cam mozaik ve çivi fabrikalarına ve inşaat sektörüne bağlıdır. Organize sanayi kurulmak üzeredir. Yıllar geçtikçe büyüyen bir ekonomiye sahiptir.
İl Merkezine 90 km olup, İlçe merkezindedir.